HIT 2022

Gemaakt op:08 januari 2023
De HIT is een activiteit van Scouting Nederland die ieder jaar tijdens het Paasweekend georganiseerd wordt voor leden van scouting vanaf zeven jaar. De HIT is een verzameling van ruim 70 activiteiten tijdens het paasweekend op meerdere locaties in heel Nederland. Ieder jaar doen een paar duizend scouts uit heel Nederland mee. HIT is tegenwoordig een afkorting van HikesInteressekampen en Trappersexpedities. Deelnemers kunnen inschrijven met een groepje of individueel.

Paasweekend 2023
  • Tijdstip:

Hele dag

• Geef Je Op!

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond HIT 2022 - Scouting De Granaet Dokkum