Hartjesactie 2022

Gemaakt op:05 februari 2022

De jaarlijkse pepermuntactie, maar dan in een ander jasje.

Samenwerken is een belangrijk onderwerp binnen scouting. Daarom bundelen stichting ''Ik ben Wil'' en Scouting de Granaet hun krachten, om zoveel mogelijk zakjes pepermunthartjes te verkopen. Dit om beide doelen te ondersteunen.

Stichting Ik ben Wil komt voort uit de gelijknamige campagne die werd gevoerd in 2020, om aandacht te vragen voor Alzheimer. Gezicht van de campagne was Wil Vogt.
Zij had Alzheimer.Haar levensles die ze ons meegaf, dragen we iedere dag met ons mee:
Leef je leven. Wil Vogt 1941 - 2020.

De Stichting heeft als doel het genereren van aandacht voor de ziekte van Alzheimer en het creëren van faciliteiten en/of voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden voor betrokkenen en voorts al hetgeen in de ruimste zin met één en ander verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn.

• 21 mei 2022
  • Tijdstip:

Scouting de Granaet

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Hartjesactie 2022 - Scouting De Granaet Dokkum