Reünie 60 jaar Granaet

Beste (oud) leden,

Scouting is al sinds 1961 een begrip in Dokkum. Wat begon met een klein groepje is uitgegroeid tot een groep met 280 leden. 60 jaar scouting de Granaet laat je dan ook niet zo even voorbij gaan. Dit moet gevierd worden op zijn Granaets met een heuse reünie.

In 2021 bestond scouting ‘de Granaet’ 60 jaar. Om hier aandacht aan te schenken hebben we een jubileumbadge uitgebracht en alle leden hebben een verjaardagskalender gekregen. Ook was het plan om het jubileum te vieren met een reünie voor leden en oud-leden. Helaas, door de lock-down kon dit niet doorgaan.

Maar van uitstel komt geen afstel! We willen alsnog een reünie organiseren. De datum die we hiervoor gekozen hebben is 9 juli 2022. Ook houden we op deze dag de scoutingkermis, inmiddels onze traditionele afsluiting van het scoutingseizoen.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

13.00 tot 16.00 uur - Scoutingkermis.

• Alle speltakken organiseren een aantal activiteiten voor jong en oud. Ook oud-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en misschien wel aan mee te doen.

16.00 tot 19.00 uur

• Alle reünisten die willen blijven slapen kunnen hun tentje opzetten of camper/caravan parkeren. Ook kunnen ze de mooie stad Dokkum even in om een hapje te eten of we pruttelen samen wat in elkaar.

Vanaf 19.00 uur - Reünie

• Belangrijkste activiteit van deze avond is om elkaar te ontmoeten. Herinneringen ophalen, foto’s en films van vroeger en nu kijken, gezellig samen rond het kampvuur en dit alles onder het genot van een natje en een droogje.

Zondagochtend

• Voor alle mensen die zijn blijven slapen staat het ontbijt klaar. Na het ontbijt kunnen de tenten worden afgebroken en hopen we terug te kunnen kijken op een geslaagde reünie.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op deze dag. Het enige wat we van je verwachten is dat je je aanmeld via de site scoutingdokkum.nl (als je dit nog niet hebt gedaan). Geef hier ook even aan of je blijft slapen zodat we hiermee rekening kunnen houden voor het ontbijt.

Alle activiteiten vinden plaats in en rond onze mooie clubhuis, Tolhuispark 1 in Dokkum.

Graag tot ziens op zaterdag 9 juli 2022

• 09 jul 2022
  • Tijdstip:

Scouting de Granaet

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Reünie 60 jaar Granaet - Scouting De Granaet Dokkum