Reünie 60 jaar Granaet

Beste (oud) leden,

Scouting is al sinds 1961 een begrip in Dokkum. Wat begon met een klein groepje is uitgegroeid tot een groep met 260 leden. 60 jaar scouting de Granaet laat je dan ook niet zo even voorbij gaan. Dit moet gevierd worden op zijn Granaets met een heuse reünie.

Daarom nodigen wij jou van harte uit om op zaterdag 6 november met zijn allen mooie verhalen, foto’s en herinneringen op te halen. Er is op dit moment nog geen vastomlijnd programma dus hou deze website in de gaten.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Mocht je nog oude foto’s of mooie verhalen hebben, dan kunnen die hieronder geüpload worden (of later via de website in de menu balk). Het helpt als je je naam aan de openbare lijst van deelnemers toevoegt, zodat andere oud-leden ook kunnen kijken wie er komt. Het kan net even een extra motivatie zijn!

Voor ieder is er een mogelijkheid om op ons veld in eigen kampeermiddel te overnachten. Voor ontbijt op zondag wordt gezorgd.

Aan dit evenement zijn voor jou geen kosten verbonden.

We zien je graag 6 november op het Tolhuispark!

• 06 NOV 2021
  • Tijdstip:

Scouting de Granaet

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Reünie 60 jaar Granaet - Scouting De Granaet Dokkum