Tolhuispark 1 Dokkum - secretaris@granaet.nl

Verhuur

 • DJI_0057-cb521dc5 Verhuur - Scouting De Granaet Dokkum
Voorwaarden:

Sinds september 2012 is onze groep gehuisvest in een splinternieuw gebouw nabij het zwembad aan de Parklaan in Dokkum.

Scouting de Granaet verhuurt het clubgebouw aan scholen, (sport)verenigingen of andere organisaties voor het houden van bijeenkomsten. Tevens is het clubgebouw met terreinen beschikbaar voor scouting groepen voor het houden van kampen of trainingen. Wij verhuren het gebouw niet meer aan particulieren voor het houden van b.v. een familiefeest.

Onze clubgebouwen zijn heel geschikt voor het houden van vergaderingen, cursussen of trainingen. In combinatie met het terrein kunnen er activiteiten voor jeugd worden georganiseerd. Daarbij beschikken wij ook over veel materialen voor outdoor activiteiten, zoals een kabelbaan, vlotvaren of het maken van een kampvuur.

Gebouwen en het terrein zijn heel geschikt voor het houden van een zomerkamp voor met name voor scoutinggroepen. Er kan gekampeerd worden, er is een luxe douche, meerdere toiletten en alle lokalen hebben een aanrecht met warm en koud water.

Mocht u naar aanleiding van bovengenoemde informatie interesse hebben in het huren van het clubhuis, neem dan contact op met onze verhuurder, Remy Teunissen via onderstaand contact formulier. Voor beschikbaarheid kunt u de agenda ONDERAAN deze pagina bekijken. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur aanvraag

Naam *
Telefoonnummer *
+31
Zoeken
  E-mail adres *
  Aankomst datum
  Gewenste aankomst tijd
  Vertrek datum
  Gewenste vertrek tijd
  Bericht:
   

  Verhuur Agenda

  Over ons

  Scoutinggroep 'De Granaet' uit Dokkum biedt een actieve en uitdagende vrijetijdsbesteding voor kinderen én volwassenen! Je bent altijd welkom om een keer te komen kijken of -beter nog- mee te doen!

  Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Verhuur - Scouting De Granaet Dokkum

  Contact informatie

  Tolhuispark 1 9103 SN Dokkum

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

  GPS:

  Coördinaat-X O 5.99940635 Coördinaat-Y N 53.31449425