Voorwaarden:

Sinds september 2012 is onze groep gehuisvest in een splinternieuw gebouw nabij het zwembad aan de Parklaan in Dokkum.
Het is mogelijk ons clubhuis voor een klein bedrag te huren voor bijvoorbeeld een feestje, vergadering of andere activiteit. Wij hanteren hiervoor een aantal spelregels:
  • Het clubhuis is niet te huur tussen vrijdagavond 19.00 en zaterdagmiddag 16.15
  • Borg bedraagt € 150,- en dient ten tijde van de sleuteloverdracht te worden voldaan.
  • Clubgebouw dient dezelfde dag te worden opgeruimd en schoon gemaakt te worden, tenzij anders met verhuurder overeen is gekomen.
  • Schade is voor huurder en wordt in mindering gebracht op de borg.
  • Wanneer het gebouw wordt verlaten, dient de kachel zo laag mogelijk te worden gezet, alle verlichting uit en alle deuren op slot.
  • Wanneer het licht of de kachel na afsluiten gebouw niet worden uit gedaan, wordt er minimaal € 10,- borg ingehouden wegens onnodig energieverbruik.
  • Bij verlies van de sleutel zal de borg worden ingehouden.
  • Vuur maken in overleg met de verhuurder. Vuur mag niet hoger zijn dan 1,50m, bij verlaten locatie moet al het vuur gedoofd zijn.
  • Schoonmaken: Vloer bezemschoon (indien noodzakelijk dweilen); Keuken schoon; Tafels/banken afgenomen met vochtige doek; Toiletten schoongemaakt
  • Huurder dient geluidsoverlast te voorkomen in verband met de buren. Na 22.00 uur dient het buiten stil te zijn.
  • Verplaatsen van tafels en banken is toegestaan, mits bij oplevering deze weer op de oorspronkelijke plek staan.
  • Huurder is te allen tijde eindverantwoordelijk voor eventueel geleden schade, ook wanneer dit door derden is toegebracht.
  • De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade, letsel of diefstal tijdens de huurperiode van welke aard dan ook.
  • Het gebruik van professionele geluidsapparatuur is niet toegestaan!

Mocht u naar aanleiding van bovengenoemde informatie interesse hebben in het huren van het clubhuis, neem dan contact op met onze verhuurder, Remy Teunissen via onderstaand contact formulier. Voor beschikbaarheid kunt u de agenda ONDERAAN deze pagina bekijken. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur aanvraag

Naam*
Telefoonnummer*
    E-mail adres*