Blauwe Vogels

De Blauwe Vogels is een speltak voor jongens en meiden vanaf 12 jaar met een verstandelijke of lichamelijke beperking.Of je nu praatgraag bent of weinig zegt, een puber bent of al wat ouder, in een rolstoel zit of slecht kunt zien, of je nu hoge cijfers haalt of het moeilijk vindt om dingen te begrijpen: iedereen kan meedoen aan scoutingactiviteiten.
En als je hierbij wat extra hulp nodig hebt, dan krijg je die bij de Blauwe Vogels.

Bij
Scouting De Granaet zorgen we ervoor dat jij ook mee kan doen!
Dus als jij het leuk vindt om iets uitdagends te doen dan kan dat!

We komen één keer in de twee weken op een woensdagavond van
19.00 tot 21.00 uur bij elkaar in onze mooie ruimte op het Tolhuispark in Dokkum.

Hebben we je al een beetje enthousiast gemaakt?
Mooi zo! Kom even kijken, je kunt een paar keer met de groep meedraaien zonder enige verplichting.
Tot ziens!

• Speltak:

Blauwe Vogels
  • Gemengd:

12 +
  • Op woensdag:

• 1x per 2 weken
  • 19.00 - 21.00

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Blauwe Vogels - Scouting De Granaet Dokkum