Meisjes welpen

Ben jij een stoere meid die graag actief bezig is? Hou jij ervan om verschillende dingen te doen samen met andere meiden? Dan is scouting misschien wel wat voor jou! De (meisjes) welpen komen elke zaterdagmiddag bij elkaar om samen leuke dingen te doen.
  • Kampvuur maken? Check!
  • Nieuwe dingen leren zoals koken en bakken (het liefst boven een kampvuurtje)? Check!
  • Lekker buiten bezig zijn in de natuur en van alles leren over het weer, natuur en dieren? Check!
  • Gewoon af toe gezellig kletsen, spel&sport, filmpje kijken. check! We doen het allemaal!

Aan de hand van het junglebook-thema nemen we je mee in allemaal verschillende activiteiten. Akela en haar team laten je graag zien wat scouting is. Kom je ook eens kijken?

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Meisjes  - Scouting De Granaet Dokkum