Inschrijfformulier

Leuk dat jouw kind (of jijzelf) lid wilt worden van Scouting de Granaet en daarmee Scouting Nederland!

Let op! Onderstaand formulier kun je gebruiken om je in te schrijven bij Scouting De Granaet, nadat je een aantal keren hebt meegedraaid met een opkomst.
Wil je een keertje komen kijken of wil je meedoen? Kijk dan bij 'Kom 4x proefdraaien!' en vul het kijkersformulier in.

Contributie voor de verschillende leeftijdsgroepen (speltakken):

• Bevers, Welpen jongens, Welpen meisjes, Padvindsters, Verkenners en Blauwe Vogels per maand € 9,50.
  • Explorers, PIVO- en Crangonstam € 11,50 per maand.
  • Plusscouts € 35,- per jaar
Om in geschreven te kunnen worden als lid, hebben wij én Scouting Nederland een aantal gegevens nodig voor onze administratie.
Van de contributie wordt een gedeelte afgedragen aan het landelijk orgaan: Scouting Nederland te Leusden. Van deze bijdrage wordt bijvoorbeeld de Scouting Magazines betaald, welke je een aantal keren per jaar gaat ontvangen.

Wij verzoeken je om het inschrijfformulier goed te lezen en volledig in te vullen. Na het versturen van het formulier komt dit terecht bij de ledenadministratie. Je ontvangt zelf ook een kopie van dit bericht. Mogelijk nemen we daarna nog contact met je op om de inschrijving te voltooien.

Als alternatief op onderstaand webformulier mag je de PDF versie invullen. Deze kan bij de teamleider van de betreffende speltak worden ingeleverd (geprint of per e-mail).
Klik hier om de PDF versie te downloaden. Het is in deze situatie wel verstandig om de PDF digitaal in te vullen, zodat we geen fouten maken met overtypen in geval van slecht leesbaar handschrift.

jeugd fonds logo bewerkt

Gegevens aankomend lid:

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode *
Woonplaats*
E-mailadres (contact persoon)*
Telefoonnummer 1 (contact persoon)*
    Telefoonnummer 2 (contact persoon)
      Selecteer Speltak*
      Eventuele bijzonderheden (bijv. allergieën, medicijngebruik of aanvullende adres / contact gegevens)
      Hoe ben je in contact gekomen met onze vereniging?

Met deze aanmelding word(t) ik/mijn zoon/mijn dochter lid van de landelijke vereniging Scouting Nederland en ga ik akkoord met de algemene voorwaarden. Tevens verleen ik hierbij toestemming om de maandelijkse verschuldigde contributie van mijn rekening te incasseren:

IBAN bankrekeningnummer*
      Tenaamstelling*

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Verzenden

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Lid Worden - Scouting De Granaet Dokkum