Steun Scouting de Granaet Grote Clubactie

Gemaakt op: 19 september 2020
gca logo small
Wij doen mee aan de Grote Clubactie!

Steun Scouting De Granaet. Door het kopen van een lot steun je onze club, want 80% gaat direct naar onze clubkas. Met jouw lot maak je bovendien kans op mooie prijzen. Help ons om een mooi bedrag op te halen voor het behalen van onze doelen. Klik op onderstaande link of scan de QRcode met jouw smartphone om een lot te kopen.

Ook kun een Superlot kopen. Dit is een minisponsoring aan onze groep. Een Superlot kost 150 Euro. Dit zijn 50 loten die je bijvoorbeeld kunt verdelen onder relaties, klanten en personeel. Met jouw Superlot krijgt scouting De Granaet direct een financiële injectie van 120 Euro. Daarnaast maakt onze groep kans op het ClubFeest. Bestel je SuperLot via de link hieronder.

voor meer info, kijk op clubactie.nl

19 sept. t/m 8 dec.

Dokkum en omstreken

Scouting_NL_logo_RGB_transparanteachtergrond Steun Scouting de Granaet Grote Clubactie - Scouting De Granaet Dokkum